Blogi | Vadelma Pii - Raspberry Pi & Lisävarusteet
0 tuotetta

Blogi

Tee nyt tilaukset uudesta verkkokaupasta osoitteessa shop.vadelmapii.com. Vanha verkkokauppa poistuu käytöstä, mutta sinne tehdyt tilaukset ovat edelleen tallessa takuuasioita varten. Jos olet tehnyt tilauksen vanhassa verkkokaupassa, se toimitetaan perille, ja takuuasiat hoituvat kuten ennenkin. 27.2. alkaen voit asioida uudessa verkkokaupassa.

Kaupassa on uutuutena Deltacon nelipaikkainen USB-latausasema. Koska Raspberry Pi on tarkka virtalähteestään, latausasemaa testattiin monella tavalla.

Kaupan YouTube-kanavalla on nyt video, jossa opastetaan miten alumiinikotelo ja Raspberry Pi 4 B sovitetaan toisiinsa.
https://youtu.be/4zbTzH3iAzA

Hyvä asiakkaamme,

olemme lomalla 20.12.2019-2.1.2020. Tänä aikana tilauksia otetaan kyllä normaalisti vastaan, mutta ne toimitetaan vasta 3.1.2020 alkaen. Viimeiset tilaukset ennen joulua postitetaan 19.12.2019 klo 14.

Mahdollisissa akuuteissa ongelmatilanteissa ja takuukysymyksissä pyydämme lähettämään sähköpostia osoitteeseen info@vadelmapii.com tai käyttämään yhteydenottolomaketta.

Vadelma Pii toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.

Tänään julkaistaan vieraskynäkirjoitus. Tero Mäkelä kutsuu vapaaehtoisia mukaan kääntämään Raspberry Pi -säätiön opetustekstejä.

Raspberry Pi -säätiöllä (Raspberry Pi Foundation) on suuri määrä vapaaehtoisia kääntäjiä. Säätiön sivustolla on useita oppimisprojekteja, joiden kääntäminen maailmanlaajuisesti eri kielille on valtava urakka. Ilman vapaaehtoisia se ei olisi mahdollista.

Kaupan sivuja on hitusen päivitetty. Nyt voit valita erikseen myös DB Schenkerin, Matkahuollon tai Postnordin toimituksen.

Lisäksi hyllyssä olevat, heti varastosta toimitettavat tuotteet on koottu yhdelle sivulle, joka päivittyy automaattisesti varastotilanteen mukaan.

Lakon päätyttyä noudatetaan asiakkaan valitsemaa toimitustapaa. Postin toimitukset saattavat kestää 1-2 päivää normaalia pitempään ruuhkan purkautuessa. Jos haluat tarkentaa toimitustapaa, esimerkiksi valita sopivamman pakettiautomaatin, jota ei ole listassa, kirjoita pyyntösi kassasivulla Toimitusohjeet-kenttään.

Uutena toimitustapana on DB Schenker. Toimitusaika on 2-5 työpäivää ja noutopisteitä on R-kioskeissa ja kaupoissa. Maksullisia toimitustapoja ovat Matkahuollon Lähellä-paketti ja Postnordin ovelle toimitus

Raspberry Pi 4 on tunnettu lämpenemisestään, ja sille on yleensä suositeltu tuulettimella varustettua koteloa tai vähintään jäähdytyslevyjä. Nyt kuitenkin tuli itse valmistajalta eli Raspberry Pi -säätiöltä virallinen kotelo, joka vaikuttaa täysin umpinaiselta. Mitenkähän laite aikoo sen sisällä selvitä? Otetaan selvää!

Sivut