Palautus | Vadelma Pii - Raspberry Pi & Lisävarusteet
0 tuotetta

Palautus

Viallisen tuotteen palautus tai vaihto

Jos saamassasi tuotteessa on virhe, kerro siitä ensi tilassa sähköpostitse osoitteeseen info@vadelmapii.com. Jos virhe on pelkästään asetuksissa tai ohjelmistopuolella, kuten jos esimerkiksi SD-kortin alustuksessa on tapahtunut virhe, se on useimmiten nopeimmin korjattavissa itse. Tähän toimitamme selkeät ohjeet. Toki halutessasi vaihdamme tällaisenkin tuotteen virheettömään, jos vain jaksat odottaa postin kulkua. Muuten selvitetään vian luonne ja katsotaan miten palautus, korjaus tai vaihto olisi järkevimmin tehtävissä.

Kuluttajansuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus

Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen maksutta kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta. Voit vaihtaa tuotteen toiseen tai saada rahat takaisin. Palautettavan tuotteen on kuitenkin oltava käyttämätön sekä alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Tee palautus näin:

  1. Lähetä sähköposti osoitteeseen info@vadelmapii.com ja kerro palautuksesta. Kerro myös haluatko rahasi takaisin vai korvaavan tuotteen tilalle. Anna samalla tilausnumero. Saat tulostettavan, valmiiksi maksetun osoitelapun. 
  2. Pakkaa tavarat huolellisesti. Meiltä saamasi laatikko tai pussi käy hyvin, jos sen pystyy vielä teippaamaan kokoon. Jos olet palauttamassa vain osan tuotteista, voit lisätä täytteeksi mitä tahansa puhdasta ja kuivaa paperia, vaikkapa sanomalehteä.
  3. Kun palautuslähetyksesi on tullut perille, tarkistamme että se on selvinnyt matkasta myyntikunnossa ja lisäämme sen varastoon. Tämän jälkeen saat valintasi mukaan joko maksamasi hinnan tai korvaavan tuotteen.