Rekisteriseloste | Vadelma Pii - Raspberry Pi & Lisävarusteet
0 tuotetta

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Tmi Kristian Polso (Y-tunnus: 2213732-3)
Leinikkitie 9 B 24
01350 Vantaa

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Kristian Polso
Puhelin +358 40 5656 868
Sähköposti kristian.polso@gmail.com

Rekisterin nimi

Vadelmapii.com asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt verkkokaupan asiakkaaksi tai on ostanut verkkokaupasta tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen ylläpitäminen. Tietoja voidaan käyttää verkkokaupan toiminnan kehittämiseen tai tilastollisiin tarkoitukseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.Tmi Kristian Polso saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan verkkokaupan asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Rekisterin sisältämät tiedot

    Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
    Henkilön etu- ja sukunimi
    Sähköpostiosoite
    Postiosoite
    Puhelinnumero
    Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Tmi Kristian Polson käytössä, paitsi Tmi Kristian Polson käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa lisäarvopalvelun tuottamiseen. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta verkkokaupan ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Tmi Kristian Polson tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Tmi Kristian Polson sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Tmi Kristian Polson salasanasuojatulla palvelimella.