Tietosuojaseloste | Vadelma Pii - Raspberry Pi & Lisävarusteet
0 tuotetta

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

risuaita.fi (Y-tunnus: 2885261-9)
Huvilakatu 7 B 18
80200 Joensuu

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Juhana Sirén
Puhelin +358 40 5943495
Sähköposti juhana.siren@risuaita.fi

Rekisterin nimi

Vadelmapii.com asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt verkkokaupan asiakkaaksi tai on ostanut verkkokaupasta tuotteita.

Mitä varten tietoja kerätään

Tietoja kerätään jotta tilauksia voidaan käsitellä, kaupan tilauksista ja varastotilanteesta saadaan tietoa, mainosten tehokkuutta pystytään seuraamaan, asiakkaaseen saadaan tarvittaessa yhteys sekä asiakassuhdetta voidaan muutenkin ylläpitää. 

Jos asiakas antaa suostumuksensa, hänelle voidaan lähettää verkkokaupan oma asiakaskirje, jonka lähettämiseen käytetään ulkopuolista palvelua. Muuten tietoja ei luovuteta markkinointikäyttöön.

Mitä tietoja kerätään

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Jos annettu, suostumus asiakaskirjeen vastaanottamiseen ja sen antamisen ajankohta, tai kieltäytyminen asiakaskirjeestä

Tietojen luovutus

Henkilötietoja luovutetaan ainoastaan silloin kun se on välttämätöntä asiakkaan tilaaman palvelun toteuttamiseksi - esimerkiksi paketin postittamiseen ja uutiskirjeen lähettämiseen. Tilastointiin ja mainonnan seurantaan käytettävät tiedot eivät ole yhdistettävissä yksittäiseen henkilöön.

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Oikeus tarkistaa ja hävittää tiedot

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä elleivät lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. 

Rekisteröitynyt henkilö voi milloin tahansa tarkistaa itsestään tallennetut tiedot verkkokaupan käyttäjäprofiilisivun kautta. Tietojen tarkistus- ja poistopyynnöt voi esittää myös sähköpostitse os. info@vadelmapii.com tai kirjeitse os. risuaita.fi c/o Juhana Sirén, Huvilakatu 7 B 18, 80200 Joensuu. 

Tietoja poistettaessa ne poistuvat käytössä olevasta tietokannasta välittömästi, mutta varmuuskopioista vasta normaalin kierron kuluessa. 

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää erikseen myönnettyjä käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Tmi Kristian Polson salasanasuojatulla palvelimella. Kaikki tietoliikenneyhteydet palvelimelle suojataan vahvalla salauksella.