Toimitus- ja maksuvaihtoehdot | Vadelma Pii - Raspberry Pi & Lisävarusteet
0 tuotetta

Toimitus- ja maksuvaihtoehdot

Päivitetty 16.12.2019.

Valmiit tilaukset lähetetään kuljetukseen keskimäärin 1-4 työpäivän käsittelyajalla. Kuljetusaika on yleensä 2-5 arkipäivää. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka kaikki tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen, sekä tilaus on maksettu. Vadelma Pii ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamasta viivytyksestä. Saat lähetystunnuksen ShipIt-palvelusta sähköpostitse. Lähetyslista ja muut tarpeelliset asiakirjat ovat osoitelapun kanssa samassa muovitaskussa.

Toimitusvaihtoehdot:

 • Alle 10 € arvoiset lähetykset, paksuus pakattuna alle 3 cm (esim. pienemmät muistikortit, yksittäinen jäähdytyslevysarja): kirje
  - ilmainen, kannetaan kotiin
  - ei seurantaa

 • Postiluukusta mahtuva 10 € tai arvokkaampi lähetys, paksuus pakattuna alle 3 cm: XXS-paketti
  - ilmainen, kannetaan kotiin
  - seuranta lähetystunnuksella

 • Suuremmille paketeille: Postin S-paketti
  - ilmainen, kannetaan pakettiautomaattiin tai Postin palvelupisteeseen (ilmoita toimitusohjeissa)
  - seuranta lähetystunnuksella

 • Matkahuolto, Lähellä-paketti
  - hinta 4 €, kannetaan pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen

 • Postnord, ovelta ovelle -paketti
  - hinta 12 €, tuodaan perille asti
  -
  toimitusaikakysely Postnordin sivuilla (lähtöpostinumero 80100)
   

Vadelma Pii pidättää oikeuden yhdistellä samaan osoitteeseen tilattuja lähetyksiä, mikäli se on kuljetuksen kannalta tarkoituksenmukaista.

DB Schenker poistettu käytöstä toistaiseksi 13.12.2019.

Maksuvaihtoehdot:

Checkout.fi - suomalaiset verkkopankit. Checkoutin maksuehdot

Paypal - luottokortit (Visa, Mastercard, American Express ym)

Haluatko maksaa laskulla? Katso lisää Yrityksille-sivulta.

Jousto - lasku tai osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu tuoteseloste

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!