Toimitus- ja maksuvaihtoehdot | Vadelma Pii - Raspberry Pi & Lisävarusteet
0 tuotetta

Toimitus- ja maksuvaihtoehdot

Päivitetty 8.5.2019.

Valmiit tilaukset lähetetään kuljetukseen keskimäärin 1-4 työpäivän käsittelyajalla. Kuljetusaika on yleensä 2-5 arkipäivää. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka kaikki tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen, sekä tilaus on maksettu.

Toimitusvaihtoehdot:

 • Alle 10 € arvoiset lähetykset, paksuus pakattuna alle 3 cm (esim. pienemmät muistikortit, yksittäinen jäähdytyslevysarja): kirje
  - ilmainen, kannetaan kotiin
  - ei seurantaa

 • Postiluukusta mahtuva 10 € tai arvokkaampi lähetys, paksuus pakattuna alle 3 cm: XXS-paketti
  - ilmainen, kannetaan kotiin
  - seuranta lähetystunnuksella

 • Suuremmille paketeille: Postin S-paketti
  - ilmainen, kannetaan pakettiautomaattiin tai Postin palvelupisteeseen (ilmoita toimitusohjeissa)
  - seuranta lähetystunnuksella

 • Postipaketti kotiinkuljetuksella (10€)

Vadelma Pii pidättää oikeuden yhdistellä samaan osoitteeseen tilattuja lähetyksiä, mikäli se on kuljetuksen kannalta tarkoituksenmukaista.

Maksuvaihtoehdot:

Checkout.fi - suomalaiset verkkopankit. Checkoutin maksuehdot

Paypal - luottokortit (Visa, Mastercard, American Express ym)

Haluatko maksaa laskulla? Katso lisää Yrityksille-sivulta.

Jousto - lasku tai osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu tuoteseloste

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voi maksaa Jousto laskulla 20–1000 euron ja Jousto osamaksulla 30–5000 euron ostoksia.

Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Maksaessasi Joustolla teet vahvan sähköisen tunnistutumisen ja tämän jälkeen tarvittaessa täytät lomakkeelle tietosi. Luottopäätös tehdään reaaliajassa tunnistatumisen jälkeen. Maksun jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29 % vuotuista korkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!