Toimitus- ja maksuvaihtoehdot | Vadelma Pii - Raspberry Pi & Lisävarusteet
0 tuotetta

Toimitus- ja maksuvaihtoehdot

Päivitetty toimitustavat ja Jouston luottoehdot 3.9.2019.

Valmiit tilaukset lähetetään kuljetukseen keskimäärin 1-4 työpäivän käsittelyajalla. Kuljetusaika on yleensä 2-5 arkipäivää. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka kaikki tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen, sekä tilaus on maksettu. Vadelma Pii ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamasta viivytyksestä.

Toimitusvaihtoehdot:

 • Alle 10 € arvoiset lähetykset, paksuus pakattuna alle 3 cm (esim. pienemmät muistikortit, yksittäinen jäähdytyslevysarja): kirje
  - ilmainen, kannetaan kotiin
  - ei seurantaa

 • Postiluukusta mahtuva 10 € tai arvokkaampi lähetys, paksuus pakattuna alle 3 cm: XXS-paketti
  - ilmainen, kannetaan kotiin
  - seuranta lähetystunnuksella

 • Suuremmille paketeille: Postin S-paketti
  - ilmainen, kannetaan pakettiautomaattiin tai Postin palvelupisteeseen (ilmoita toimitusohjeissa)
  - seuranta lähetystunnuksella

Vadelma Pii pidättää oikeuden yhdistellä samaan osoitteeseen tilattuja lähetyksiä, mikäli se on kuljetuksen kannalta tarkoituksenmukaista.

Maksuvaihtoehdot:

Checkout.fi - suomalaiset verkkopankit. Checkoutin maksuehdot

Paypal - luottokortit (Visa, Mastercard, American Express ym)

Haluatko maksaa laskulla? Katso lisää Yrityksille-sivulta.

Jousto - lasku tai osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu tuoteseloste

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!