3.5 tuuman kosketusnäyttö Raspberry Pi:lle | Vadelma Pii - Raspberry Pi & Lisävarusteet
0 tuotetta

3.5 tuuman kosketusnäyttö Raspberry Pi:lle

23,90 €
Toimitus: Ilmainen toimitus!

Keskiarvo: 4 (33 votes)

Edullinen kosketusnäyttö Raspberry Pi:hin! Voit käyttää näyttöä esim. terminaalina, X-näyttöjärjestelmänä tai ohjelmoida sen näyttämään videoita tai kuvia.

Sopii kaikkiin Raspberry Pi-malleihin. Laite yhdistetään GPIO-pinneillä. Laite on täysin valmiiksi koottu, kiinnitä se vain Raspberry Pi:hin. Voidaan käyttää esim. sormella tai mukana tulevalla styluksella.

Varastossa.

Tekniset tiedot:

  • 320x480 resoluutio
  • LCD:n tyyppi: TFT
  • 3.5" näyttö
  • Resistiivinen kosketusnäyttö
Mahtuu kirjeeseen: 
Kyllä

Kommentit

Arvosana: 
1

Keskiarvo: 1 (1 vote)

Asentaminen äärimmäisen hankalaa, ohjeet epäselviä, ja kun viimein ajurihelvetistä selviää niin käy ilmi että näyttö hädin tuskin toimii. Virkistystaajuus on maksimissaan taatusti 5fps.

Arvosana: 
4

Keskiarvo: 4 (1 vote)

Raspberry 1 B:n kanssa toimii hyvin, ei tarvinnut mitään kummaa säätää, näyttö kiinni raspiin ja laitteeseen uusi muistikortti johon iso-image(Rasbian Jessie) tiputettu. Miinuksena vain tilauksen toimituksen kesto.

Arvosana: 
5

Keskiarvo: 5 (1 vote)

Raspberry Pi 3:n kanssa testattu, ja toimitusnopeudesta suuret plussat! Mukana tulleella ohjeella vain hain valmiin Raspian-levykuvan, jossa oli valmiina LCD:n ajurit. Helppoa!

Arvosana: 
3

Keskiarvo: 3 (1 vote)

Kyseessä seuraava näyttö mitä tuoteselosteessa ei mainita:

KeDei
3.5 inch SPI TFTLCD
480*320 16bit/18bit
version 6.3

Näyttö toimii valmistajan custom kernelillä mutta varoituksen sana: Näytöllä ei ole tukea virallisesti eli ei tue fbtft Linux Framebuffer Driveriä mikä mahdollistaa mm. näytön kääntämisen yms asiat.

Olisi fiksua mainita näytön merkki ja malli että voi tehdä taustatutkimusta näytöstä. Oletin, että tämä on Wavesharen näyttö mitä suosittelen lämpimästi tämän sijaan.

Arvosana: 
5

Keskiarvo: 5 (1 vote)

Omani oli Wavesharen 35BV2. Uusin Raspian ja ajurit Waveshare wikin ohjeilla sisään. Toiminta todistettu alle vartissa. Nyt haasteena sopivan kotelon tulostaminen.
Kuva: http://jyge.fi/rpi/35BV2.jpg
Video: http://jyge.fi/rpi/35BV2.mp4

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.