Jäähdytetty alumiinikotelo Raspberry Pi 4:lle | Vadelma Pii - Raspberry Pi & Lisävarusteet
0 tuotetta

Jäähdytetty alumiinikotelo Raspberry Pi 4:lle

19,90 €
Toimitus: Ilmainen toimitus!

Ei äänestetty

Nyt varastossa!

Kahdella tuulettimella varustettu massiivinen alumiinikotelo Raspberry Pi 4:lle. Tehokkain jäähdytys, jos ei mennä heatpipe- tai nestejäähdytysratkaisuihin. Mukana lämpötarrat, jotka kiinnitetään kolmen kuumenevan piirin päälle (SoC eli hopeanvärinen Broadcom keskellä piirilevyä, Ethernet-kontrolleri eli Ethernet-liittimen vieressä oleva pienempi Broadcom-piiri ja USB-kontrolleri eli USB-liittimien vieressä oleva VLI-merkkinen piiri). Kotelo johtaa lämpöä pois kaikista kolmesta. Tuulettimet liitetään 5 V GPIO-lähtöihin (punainen johto nastaan 4, musta nastaan 6, ks. tuotekuvat). 

Kansi- ja pohjaosa, jotka ruuvataan yhteen, molemmissa lämmön johtumista helpottava rivoitus. Tuulettimet tulevat kansiosaan, joka on lämmön johtumisen kannalta tärkeämpi, pohjaosa on enemmänkin suojana. Kotelon mukana toimitetaan kolme lämpötarraa ja kaikki tarvittavat ruuvit. Lämpötarroissa valkoinen suojapaperi on tarrapuolella, läpinäkyvä tarrattomalla. Lämpötarrat kiinnitetään kotelon sisällä oleviin kohoumiin.

Jos haluat täysin hiljaisen kotelon, jossa on silti tehokas jäähdytys, tai et halua varata kahta nastaa GPIO-piikkirimasta tuulettimille, katso myös tuulettimeton malli.

 

Mahtuu kirjeeseen: 
Ei

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.