Servo HAT | Vadelma Pii - Raspberry Pi & Lisävarusteet
0 tuotetta

Servo HAT

18,90 €
Toimitus: Ilmainen toimitus!

Keskiarvo: 5 (1 vote)

Servot ovat robotiikan kulmakivi - ja niiden ohjaaminen käy helposti Servo HATin avulla! 

I2C-väylään liitettävä kortti käyttää Raspista vain kaksi GPIO-nastaa, mutta pystyy ohjaamaan 16 tavallista RC-servoa, kutakin 12 bitin tarkkuudella - toisin sanoen ohjaus pystyy erottelemaan 4096 erillistä asentoa.

Servojen käyttöjännitteelle on sisäinen 3 A regulaattori, joten VIN-liitäntään voi tuoda ulkopuolisen 6-12 V jännitteen. Kukin servo liitetään kolmella johdolla: keltainen=ohjaus, oranssi=käyttöjännite, musta=maa. Nastajärjestys on siis periaatteessa Futaba/Graupner/Conrad-yhteensopiva (S + -), mutta tarkista aina omat servosi. Pääsääntöisesti RC-servoissa punainen johto on käyttöjännite (plus), musta tai ruskea on maa (miinus) ja kolmas johto on ohjaussignaali. Emme vastaa virhekytkentöjen aiheuttamista vahingoista.

Jos tarvitset enemmän kuin 16 servoa, voit liittää useita Servo HAT -kortteja. Tällöin jokaiselle kortille pitää antaa yksilöllinen osoite (asetetaan juotostäplillä). Osoitteet voidaan asettaa etukäteen, jos asiasta mainitaan tilauksen yhteydessä (kirjoita toimitusohjeisiin tai lisätietoihin).

Servot myös meiltä! Myymämme SG90-servot liitetään suoraan värien mukaan; keltainen keltaiseen, punainen punaiseen, ruskea mustaan.

Lisätietoa: https://www.waveshare.com/wiki/Servo_Driver_HAT

Mahtuu kirjeeseen: 
Kyllä

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.