Lisävarusteet | Vadelma Pii - Raspberry Pi & Lisävarusteet
0 tuotetta

Lisävarusteet

Kingston MicroSDXC-muistikortti, 64GB, Class 10

14,90 €

Kingstonin laadukas muistikortti Raspberry Pi:lle. Tarpeeksi tilaa käyttöjärjestelmälle ja muulle asennettavalle materiaalille. Class 10-nopeusluokitus takaa nopean kirjoituksen ja luvun muistikortille. 

Sisältää SD-adapterin. Soveltuu kaikille Raspberry Pi-malleille.

AlphaBot-robottialusta

44,90 €

Pakkaus sisältää robotin emolevyn, renkaat sekä tarvittavat moottorit liikkumiseen. Huom! Pakkaus ei sisällä Raspberry Pi:tä jota tarvitaan laitteen ohjaamiseen. Pakkaus ei myöskään sisällä kameraa, mutta voit käyttää robotin kanssa myymäämme V2-kameramoduulia.

Voit ohjelmoida robotin liikkumaan avoimen lähdekoodin kirjastolla. Voit ohjata sitä esim. Wlanin tai Bluetoothin välityksellä, ja lisävarustekameran avulla voit ohjelmoida sen esim. seuraamaan sinua tai muita esineitä!

Li-ion Akku-HAT Raspberry Pi:lle

22,90 €

Tämä akku-HAT antaa stabiilin 5V virransyötön Raspberry Pi:lle. Tämä tekee Raspberry Pi:stä täysin liikuteltavan ja käyttömahdollisuudet kasvavat huomattavasti! Voit käyttää 14500-tyypin akkuja tässä laitteessa. Voit myös ladata akun sisäärakennetulla MicroUSB-liitännän kautta. Huom! Ei sisällä akkua.

Tekniset tiedot

 • Volttimäärä: 5V
 • Akku: 3.7V 14500 lithium-akku (4.2V kun ladattu täyteen)
 • Koko: 65mm × 30mm

LED Matrix-näyttö Raspberry Pi:lle

11,90 €

Edullinen ja superyksinkertainen näyttö Raspberry Pi:lle! Voit ohjelmoida Raspberry Pi:n näyttämään näillä 128 punaisella LED:llä haluamaasi tekstiä tai kuvia. Asennusohjeet tietenkin mukana!

Tekniset tiedot

 

 • Tukee kaikkia Raspberry Pi-malleja
 • Ajuri: MAX7219
 • Matriisin tyyppi: 8 × 16 katodi
 • LED-väri: punainen
 • Koko: 64.3 × 35.0 × 26.5mm

2.7 tuuman E-ink näyttö Raspberry Pi:lle

19,90 €

Uutta e-ink-teknologiaa Raspberry Pi:lle! Tällä kolmivärisellä 2.7 tuuman näytöllä voit näyttää grafiikkaa ja tekstiä käyttäen e-ink-teknologiaa.

E-inkin etuja ovat erittäin pieni virrankulutus, iso katselukulma ja näytön staattinen katselu ilman virrankulutusta. Tämän takia se on erittäin hyvä ratkaisu esim. teolliseen käyttöön tai esim. hintalapuksi tuotehyllylle!

Tekniset tiedot

NFC-Lukija PN532 Raspberry Pi:lle

11,90 €

Pienikokoinen ja vähävirtainen lisäosa Rasberryyn. Sisältää NFC-tagin ja -kortin jotka voi ohjelmoida mukana olevalla lukijalla.

Lukija tukee seuraavia NFC-tyyppejä:

 • Mifare 1k, 4k, Ultralight, ja DesFire-kortit
 • ISO/IEC 14443-4 -kortit kuten CD97BX, CD light, Desfire, P5CN072 (SMX)
 • Innovision Jewel -kortit kuten IRT5001
 • FeliCa -kortit kutenRCS_860 ja RCS_854

ABS-muovikotelo Raspberry Pi:lle

8,90 €5,90 €

Edullisin myymämme muovikotelo! Mustaa ABS-muovia, sopii Raspberry Pi 3 Model B- ja 2 Model B-malleihin. Sisältää ruuvit kiinnitykseen sekä muovitassut.

USB-peliohjain SNES

8,90 €

Edullinen peliohjain retropelaamiseen! Testattu toimivaksi Raspberry Pi:llä. SNES-tyylinen, USB-liitäntä, n. 1.5m kaapeli.  Pelataksesi retropelejä, lataa esim. RetroPie-ohjelmistopaketti.

3.5 tuuman kosketusnäyttö Raspberry Pi:lle

23,90 €

Edullinen kosketusnäyttö Raspberry Pi:hin! Voit käyttää näyttöä esim. terminaalina, X-näyttöjärjestelmänä tai ohjelmoida sen näyttämään videoita tai kuvia.

Sopii kaikkiin Raspberry Pi-malleihin. Laite yhdistetään GPIO-pinneillä. Laite on täysin valmiiksi koottu, kiinnitä se vain Raspberry Pi:hin. Voidaan käyttää esim. sormella tai mukana tulevalla styluksella.

Tekniset tiedot:

 • 320x480 resoluutio
 • LCD:n tyyppi: TFT
 • 3.5" näyttö
 • Resistiivinen kosketusnäyttö

Deltaco langaton näppäimistö ja hiiri

29,90 €

Deltacon langaton mininäppäimistö ja hiiri, sisältää USB-nanovastaanottimen, pohjoismainen näppäinasettelu, musta

Langaton mininäppäimistö ja optinen hiiri, jossa on kaksi painiketta ja yksipainikkeinen rulla. Voit valita hiiren tarkkuudeksi joko 1000 dpi tai 1200 dpi. USB-sovitin luo automaattisesti pariliitoksen tietokoneen kanssa, joten riittää, että kytket sen haluamaasi liitäntään.

Toimii kaikkien Raspberry Pi-mallien kanssa!

Näppäimistö toimii kahdella AAA-paristolla (eivät tule mukana), hiiri toimii kahdella AAA-paristolla (eivät tule mukana).

16x2 LCD-näyttö

14,90 €9,90 €

1602-piiriä käyttävä LCD-näyttö Raspberry Pi:hin. Yhdistetään Raspberryyn GPIO-pinneillä, ei tarvitse erillistä virtalähdettä.

Näytön resoluutio on 80x16 pikseliä, ja se pystyy näyttää 16x2 merkkiä kerrallaan. Mukana ohjeet asennukseen sekä ohjelmiston käyttöön.

Kotelo 7" kosketusnäytölle ja Raspberry Pi:lle

64,90 €

Multicompin musta muovikotelo viralliselle 7 tuuman kosketusnäytölle ja Raspberry Pi:lle. Sopii kaikille Raspberry Pi-malleille.

Lisätietoa, speksit ym. (PDF)

Heatsink Raspberry Pi:lle

8,90 €

Alumiiniset jäähdytyssiilit kaikkiin Raspberry Pi-malleihin. Sisältää 3 kpl 14x14x7mm. Mukana myös lämpöliimaa kiinnitykseen.

Neo 6M GPS-moduuli

24,90 €

U-Blox Neo 6M GPS-moduuli soveltuu erinomaisesti käytettäväksi Raspberry Pi:n kanssa. Se yhdistetään Raspberryyn GPIO-pinnien kautta (tarvittavat johdot sisältyy pakkaukseen) ja laitetta on helppo käyttää Raspbianista käsin. Mukana tulee englanninkieliset asennusohjeet. Voit myös ohjelmoida itse esim. Pythonilla ohjelmia jotka käyttävät tätä moduulia.

Tekniset tiedot:

3.3-5V virransyöttö
EEPROM-tuki
5 Hz taajuus
-161dBm seurantatarkkuus
4 pinniä

Raspberry Pi Uusi 8MP Kameramoduuli

29,90 €

Uudistettu versio Raspberry Pi:n suositusta kameramoduulista! Erittäin pienikokoinen, vain 3 grammaa painava kamera jossa Sonyn 8 megapikselin sensori. Tukee valokuvia 3280 x 2464 sekä videokuvaa aina 1080p-resoluutioon asti! Sisältää englanninkieliset ohjeet kuinka asentaa kamera. Raspberrypi.org:ssa tekniset tiedot laitteesta

Raspberry Pi NoIR Kameramoduuli

29,90 €

Uudempi V2-malli suositusta kameramoduulista. Ero normaaliin kameramoduuliin siinä että ei sisällä lainkaan IR-filtteriä, joten se on täydellinen yöllä tai muuten pimeässä kuvaamista varten! Erittäin pienikokoinen, vain 3 grammaa painava kamera jossa on 8 megapikselin sensori. Tukee valokuvia sekä videokuvaa aina 1080p-resoluutioon asti! Sisältää englanninkieliset ohjeet kuinka asentaa kamera.

Raspberry Pi Sense Hat - virallinen sensorilevy

39,90 €

Tämän virallisen sensorilevyn avulla voit mitata useaa eri lähdettä omalla Raspberry Pi-tietokoneellasi. Se yhdistetään helposti GPIO-liitännän kautta eikä tarvitse omaa virtalähdettä.

Sensorilevy sisältää seuraavat osat:

 • Gyroskooppi
 • Kiihtyvyysmittari
 • Magnetometri
 • Ilmapuntari
 • Lämpötila-anturi
 • Koskeusanturi
 • 8x8 LED Matrix-näyttö
 • Pieni 5-näppäiminen joystick

Eli jos olet tekemässä Raspberry Pi:stä lämpömittaria tai vaikka kompassia, tästä siihen edullinen lisälevy!

HDMI-VGA Adapteri

12,90 €

Tämän laitteen avulla saat Raspberry Pi:n kiinni vaikka vanhempaan VGA-näyttöön. Tukee resoluutioita aina 1080p asti.

Virallinen Raspberry Pi 7" kosketusnäyttö

79,90 €

Tämä 7 tuuman näyttö on täydellinen kumppani Raspberry Pi:lle. Voit tehdä sillä esim. tabletin tai sulautetun järjestelmän projektin. 800 x 480 näyttö yhdistetään adapterilevyn kautta joka antaa virtaa näytölle ja muuntaa Raspberry Pi:n kuvasignaalin näytölle sopivaksi. Vain kaksi liitäntää vaaditaan näytön käyttöön: virta GPIO-portista ja lattakaapeli kuvasignaalia varten.

Tekniset tiedot

Lämpötilasensori DHT22

12,90 €

DHT22 on yksinkertainen ja edullinen lämpötilan ja kosteuden sensori. Se lähettää digitaalisena datana 2 sekunnin välein anturien antamat lukemat.

Sensorin mukana tulee tarvittavat GPIO-johdot Raspberry Pi:lle sekä ohjeet kuinka ladata ja käyttää mukana tulevaa ohjelmistoa. Sensorille on saatavilla avoin Python-kirjasto jotta voit tehdä omia ohjelmia käyttäen antureita.

Tekniset tiedot:

Virallinen muovikotelo Raspberry Pi 2 & B+ -tietokoneille, valkoinen & vadelma

11,90 €

Virallinen muovikotelo Raspberry Pi Foundationilta!

 • 5-osainen
 • Vadelmanvärinen kotelo jossa valkoinen poistettava kuori ja sivut (GPIO- ja HDMI-puolet) 
 • Sisältää 4 kumijalkaa
 • Koko: 96mm x 26mm x 71mm 

Huom! Soveltuu Raspberry Pi Model B+ ja sitä uudempii malleihin.

Läpinäkyvä muovikotelo Raspberry Pi Model B-tietokoneelle

9,90 €

Tästä Raspberry Pi:lle passeli kotelo! Väri: läpinäkyvä. Huom! Soveltuu seuraaville malleille:

 • Raspberry Pi 3 Model B
 • Raspberry Pi 2 Model B
 • Raspberry Pi Model B+

SD-kortti Raspberry Pi-tietokoneelle, jossa esiasennettu NOOBS Linux, 16GB

11,90 €9,90 €

Raspberry Pi:n käytön aloittaminen on nyt entistäkin helpompaa!

Tälle muistikortille on esiasennettu NOOBS Linux, joka sisältää valmiiksi useita eri käyttöjärjestelmiä Raspberry Pi:täsi varten. Et tarvitse edes internet-yhteyttä!

Muistikortti: Kingston, 16GB, Class 10. MicroSD + SD-adapteri.

Lisätietoa NOOBS:sta

Micro USB-laturi 2.5A 5V

12,90 €

Raspberry Pi:si virransyöttöä varten. Ulostulo 2.5A 5V. Virtajohdossa nyt myös on/off-kytkin. Huom! Tuotteen ulkoasu voi vaihdella kuvauksesta.

HDMI-kaapeli 1m

9,90 €

Uusi HDMI 1.4 standardi, HDMI High Speed tai HDMI High Speed with Ethernet. 
Erottelukyky max. 4096x2160 @ 24Hz.
Tukee 3D, Ethernet ja paluuääni suoraan HDMI-kaapelissa.
AWG30-kaapeli. Nikkelipinnoitetut liitokset.
Väri: musta.

Tilaa syöte Lisävarusteet